Nieuwjaarswens

Beste collega-fotografen,

2021 behoort alweer tot het verleden. Een jaar dat wij ons voor altijd zullen blijven herinneren als; het 2eCorona jaar. Een jaar waarin misschien wel dierbare van u zijn overleden aan dit virus. Een jaar met héél veel praatprogramma’s over dit thema (je zou er Corona van krijgen), een jaar met heel veel lastige beslissingen die het kabinet en OBT hebben moeten nemen. Dit in de wetenschap altijd groepen mensen te benadelen.  Ik heb respect voor deze mensen die door velen vergruist- en bedreigd worden door idioten die geen greintje respect meer hebben voor de medemens. Je zal het nieuws maar steeds moeten brengen in het belang van het ‘de volksgezondheid’. 

Dat gezegd hebbende is het wel ontzettend jammer dat onze tentoonstelling weer niet heeft kunnen doorgaan en de clubavonden wederom digitaal moeten plaatsvinden. Echter dit alles staat dit in schril contrast met het eerder genoemde.                                                                                                                               

Gelukkig heeft een lockdown ook positieve kanten voor ons allen en in deze context; onze fotoclub. Ad, Peter en Jo zijn vastbesloten in het voorjaar wél een tentoonstelling te kunnen organiseren en Harrie D. heeft de website een iets minder sober jasje gegeven. Ook het bestuur is in deze rustige periode toekomstplannen aan het maken voor onze club. We gaan proberen de club nieuw leven in te blazen en wat wijzigingen in te voeren met het oog op de komende tien jaar. Dan zien we wel weer hoe de vlag erbij staat. In de ALV zal het bestuur een en ander toelichten. 

Maar, eerst hopen wij jullie ergens in februari 2022 weer gewoon in De Vink, bij een gewone clubavond te mogen verwelkomen. Ik denk dat we daar allemaal wel naar uitkijken. Blijf fotograferen, zoek uitdagingen en ben aardig tegen de medemens.

Het bestuur wenst iedereen een fijne jaarwisseling

en vooral een gezond 2022

 

 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 3
 • #1

  Henk Oers van (zaterdag, 01 januari 2022 16:59)

  Hoi Harrie, de website ziet er overzichtelijk en duidelijk uit, dankjewel en groetjes.

 • #2

  Jos Schouten (dinsdag, 04 januari 2022 20:41)

  ja Harrie, ik sluit mij aan bij Henk ziet er weer gelikt uit.

 • #3

  Jos Schouten (dinsdag, 11 januari 2022 15:18)

  dankjewel bestuur voor de nieuwjaarswens en hopelijk tot in de vink.

  Bij deze wil ik de voorbesprekers hartelijk danken voor de moeilijke opdracht om alles te beoordelen in woorden en ook Harrie om dit op de website te plaatsen.
  /Users/josschouten/Desktop/panorama's /PICT7966_fhdr.jpg